Производство

„Солти” ЕООД разполага със собствена производствена база, където всички наши продукти са произведени от едни от най-добрите специалисти в България в тази област, в съответствие с българските и европейските стандарти.

Проектиране

„Солти” ЕООД разполага с опитни проектанти и техници, работещи с най-новите софтуерни продукти, осигурявайки по този начин висококачествени проекти на клиентите си. Натрупаният опит и преминатите обучения на нашият екип са гаранция за качествено изпълнение на проектите.

Инженеринг

Солти” ЕООД извършва проучване, проектиране, изграждане и обслужване на: – пожарогасителни инсталации; – пожароизвестителни системи, както и отделните елементи на пожароизвестяването; – видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Сервиз

„Солти“ ЕООД извършва периодични проверки, техническо обслужване и презареждане на пожарогасители от всякакъв вид в специализираната си сервизна сграда.

Учебен център

Център за професионално обучение към „СОЛТИ” организира обучение на „Отговорници по пожарна безопасност” за придобиване на знания и умения как да организират дейността в обекта, така че да не се допускат пожари и да предотвратят санкциите от органите за пожарна безопасност.

Продукти

„Солти” ЕООД предлага пълна гама противопожарни технически средства. Продуктите са с гарантиран произход и качество.

Искате консултация безплатно

свържете се с нас през нашата контакт форма

Контакт с нас

Последни Обекти

За нас

„Солти” ЕООД е създадена през 1991 г. и повече от 25 години е лидер на пазара на стоките и услугите, осигуряващи надеждна пожарозащита.

Техническо обслужване на пожарогасители
Техническо обслужване на вътрешни пожарни кранове
Проектиране, изграждане и сервиз на пожарогасителни системи с: „НОВЕК”, FM 200; CO2 и други инертни газове
Проектиране, изграждане и сервиз на пожароизвестителни системи

Прочетете още
Продуктология100%
Производство100%
Сервиз100%
Учебен Център100%
50
Служителя
1
Производствен цех
7865
Доволни клиенти
805
Продукта

„Солти“ ЕООД е лидер на пазара на стоките и услугите, осигуряващи надеждна пожарозащита. В съвременния свят нашият сектор се развива изключително бързо. Нашата цел е с качествена продукция и услуги, отговарящи на българските и европейски стандарти, да достигнем до всяка фирма, детска градина, училище, университет, хотел, заведение и други. Защото ползата от предлаганите от нас продукти е безопасността на хората. Ние гарантираме коректност и качество на нашите продукти и услуги. Усилията ни са насочени към утвърждаване и на международните пазари, непрекъснато усъвършенстване на предлаганите услуги и решения в областта на пожарната техника и сигурност и задоволяване на потребностите на обществото и индустрията за по-голяма безопасност, развитие и просперитет.

 

Г-жа. Полименова

CEO & FOUNDER