Уредите за пяна с ниска кратност на разширение се характеризират с коефициент на разширение, който може да достигне 1:20 и намират типично приложение в спринклерни системи, складове, халета,  покриваща система с пожарни монитори, които работят от разстояние и др.

solti

Дюза за пяна с нискa кратност на разширение, за спринклерни системи, които не работят само с вода.

solti

Корпусът е изработен от неръждаема стомана, дюзата от месинг. Той има по-висок капацитет и производство на пяна в сравнение с дюзата за пяна с ниско разширение.

solti

Пеноструйника се използва в стационарни инсталации с пяна с ниска експанзия. Изработен е от неръждаема стомана и има капацитет, който може да достигне 2000 литра в минута.

solti

Преносим пеноструйник, изработен от неръждаема стомана. Свързва се чрез различни видове връзки към маркуч за ръчна работа.

solti

Преносима самозасмукваща тръба, изработена от неръждаема стомана. Тръбата е в състояние да засмуква пяната, съдържаща се в резервоара за пяна. Свързва се чрез различни видове връзки към маркуч за ръчна работа.

solti

Камера за пяна. Използва се в стационарни инсталации с пяна с ниска експанзия. Има корпус, изработен от въглеродна стомана (неръждаема стомана по заявка) и обикновено е снабден с преличник.

solti

Преливник за пяна. Изработен е от въглеродна стомана (неръждаема стомана по заявка) и се използва за оборудване на пено камери и фиксирани пено струйници.

solti

Струйник за пяна с нискa кратност, подобрен обхват и ергономична пистолетна дръжка. Изработен от алуминиева сплав. По-висока устойчивост срещу морска вода. Коефициент на пяна 1:10